WinkHaus - mechanické cylindrické vložky

Mechanické cylindrické vložky WinkHaus - VSP CZ, AZP CZ a ECO..
RJ_Profil_VSPMechanické cylindrické vložky - sériové VSP CZ
Standardní balení:
– 1 kus cylindrické vložky daného rozměru
– 3 kusy klíčů
– 1 kus bezpečnostní karty
– 1 kus fixačního šroubu
Povrchové úpravy:
N – matný (saténový) nikl
MM – matná mosaz
MP – leštěná mosaz
RJ_Tab_VSP• 5-ti stavítkový mechanismus
• překrytý profil, tzv. „paracentrický“
• oboustranná blokace 1 až 4 bočních neodpružených blokovacích kolíků, tzv. „kalottů“
• zvýšená odolnost proti odvrtání v tělese i v bubínku, "BL-jednostranná", "BLB-oboustranná"
• standard DIN zub (ČSN zub na speciální objednávku)
• sériová cylindrická vložka certifikovaná dle ČSN P ENV 1627 v bezpečnostní třídě 4 „BT4“
• sériová cylindrická vložka certifikovaná NBÚ jako uzamykací systém typu 3 „SS4=3“ body
• právní ochrana kopírovatelnosti klíče; evropské patenty č. EP 0623 719, EP 0275 437, EP 0596 480
• právní ochrana kopírovatelnosti klíče; užitný vzor

Vložky Winkhaus jsou plně odolné proti nedestruktivní dynamické metodě dle normy ČSN P ENV 1627 a to jak nové, tak vložky, které prošly stotisíci uzamykacími cykly.

TOKOZ PRO - bezpečný jako trezor

Systém TOKOZ PRO má patentovanou ochranu konstrukce vložky třemi patenty.

Patent CZ 303 062
Patent CZ 302 949
Patent CZ 303 063

Firma TOKOZ poskytuje 5-ti letou záruku na produkty TOKOZ PRO.

Řada produktů TOKOZ PRO zahrnuje jak cylindrické vložky, tak i visací zámky a jiné přídavné uzamykatelné mechanismy.
Cylindrická vložka TOKOZ PRO představuje vrchol bezpečnosti mezi cylindrickými vložkami. Tento nový uzamykací systém je zvláště odolný proti tzv. nedestruktivním metodám překonání (planžetování, bumpingu, apod.). Klíčový zákryt z tvrzené oceli při pokusu o odvrtání rotuje. Tyto atributy společně s odolností vnitřního mechanismu proti vytržení staví tento typ cylindrické vložky a další výrobky s uzamykacím systémem TOKOZ PRO na nejvyšší bezpečnostní úroveň.

Základ uzamykacího systému TOKOZ PRO tvoří řada otočných stavítek rotujících ve speciálních vložkách, které tvoří samotný základ rotoru cylindrické vložky. Tento nový pantentovaný systém je ovládán symetrickým klíčem, kterým je možné otočit až po úplném zasunutí klíče do vložky. Tím je znemožněno poškození vložky neoprávněnou nebo neodbornou manipulací. Zářezy klíče unáší otočná stavítka, která tvoří kombinační kód vložky. Stavítka jsou v obou směrech unášena klíčem. Není třeba žádných pružin k jejich vrácení do původní polohy. Tato základní výhoda umožňuje bezproblémové použití tohoto uzamykacího mechanismu i v extrémních klimatických podmínkách (voda, vlhkost, sníh, mráz, prach).

FAB - tradiční kvalita české značky

Již více než sto let uspokojují výrobky pod značkou FAB potřeby širokého okruhu uživatelů od majitelů rodinných domů nebo bytů až po instituce jako jsou bankovní ústavy, nemocnice, hotely nebo kanceláře a prodejní komplexy. Hlavní součástí sortimentu jsou cylindrické vložky a klíče, ale značku FAB nesou i visací zámky, dveřní kování, zavírače a další komponenty dveřních systémů. FAB je jedinou českou značkou, která přináší zcela kompletní portfolio dveřního hardwaru.

Jak si vybrat cylindrickou vložku

Odborným rádcem při orientaci ve škále výrobků značky FAB poskytujících různou míru zabezpečení je PYRAMIDA BEZPEČNOSTI. Čtyři barevně odlišené stupně bezpečnosti reprezentují jednotlivé úrovně zabezpečení dle normy ČSN P ENV 1627. Ta definuje odolnost výrobků proti odvrtání, vyhmatání, vytržení, hrubému násilí atd. Hodnocení a certifikaci výrobků zajišťuje nezávislá akreditovaná zkušební laboratoř a certifikační orgán.
Systém certifikace výrobků dle PYRAMIDY BEZPEČNOSTI akceptují všechny pojišťovny, které jsou členy České asociace pojišťoven. PYRAMIDA tak usnadňuje volbu při výběru vhodných výrobků splňujícíh požadovanou úroveň zabezpečení majetku.
PYRAMIDA BEZPEČNOSTI je složena ze čtyř stupňů bezpečnosti, které představují různé úrovně zabezpečení. Výrobky značky FAB jsou tak rozřazeny do čtyř skupin na základě certifikace dle normy ČSN P ENV 1627.

Přehled funkcí cylindrických vložek FAB
Cylindrické vložky představují nejpoužívanější výrobky k uzamykání vstupních a vnitřních dveří. Jsou určeny pro různé tloušťky dveří a mají charakteristický standartní profil tělesa, který odpovídá standartním instalačním rozměrům na dveřích, v zadlabacím zámku a dveřních štítech (kování). Vyrábějí se s různým profilem klíčového otvoru, v různých délkách a v různém stupni odolnosti proti násilným i nenásilným způsobům překonávání.

Autozámky Jiří Kolda

Napište nám

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Přijímáme platební karty

maestro  MasterCard Electronic  mastercard  MasterCard Electronic  v pay  visa